Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vlierbessenconfituur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de vlierbessen schoon. Mix het fruit in de mixer of met handmixer en giet het mengsel door de zeef. Giet het sap van het fruit in de pot met dikke bodem, voeg de citroensap, vanillestokje met zaadjes en geleermiddel toe en meng goed samen. Breng alles aan de kook en voeg de suiker toe. Kook de confituur tot ze de juiste dikte zal hebben. Vverwijder nu het vanillestokje en giet de confituur in de gesteriliserde glazen of bokalen. Sluit goed af en laat afkoelen.

Bewaar in de kelder of opslagruimte, eventueel ook in de koelkast.

Serveersuggesties

Je mag een deel van vlierbessen vervangen door cassis of frambozen.

Allergenen Informatie

Voor dit vlierbessenconfituur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven