Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uienmarmelade recept
Uienmarmelade recept

Uienmarmelade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien schillen en klein snijden en samen met de boter, zout, peper en suiker in een grote koekenpan met deksel op een laag pitje een uur laten pruttelen tot de uien zacht zijn.
Voeg nu de rode wijnazijn, rode wijn en de granaatappelsiroop toe en laat ongeveer nog een uur op een laag pitje zonder deksel inkoken. Controleer wel af en toe in verband met aanbranden.
Het uienmengsel moet aan het einde van het inkoken een consistentie hebben als die van jam.
Vul nu steriel gemaakte potten met de marmelade.

Serveersuggesties

Ongeveer een half jaar houdbaar. Lekker bij een kaasplankje.

Allergenen Informatie

Voor dit uienmarmelade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven