Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mango-grapefruitjam recept
Mango-grapefruitjam recept

Mango-grapefruitjam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de mango in blokjes en de grapefruit heel fijn. Breng het fruit met het citroensap en de geleisuiker aan de kook en laat dit zolang koken volgens de aanwijzing op de verpakking. Roer de wodka door de jam. Vul de schoongemaakte potjes met de jam. Sluit de potjes goed af en keer ze om. Zet ze na 5 minuten weer gewoon neer en laat ze afkoelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mango-grapefruitjam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven