Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Goji confituur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was het fruit en doe in een diepere pan. Voeg het water en de sap van citroen toe, meng goed door en breng aan de kook. Als het begint te koken, laat de confituur 1015 minuten zacht koken tot het water verdampt. Voeg nu de suiker toe en laat koken tot de massa dik wordt.

Je mag de confituur pureren met een staafmixer of keukenmachine. Na het pureren zal de confituur vol van heel zachte en kleine zaadjes worden. Zeef na wens je confituur door een fijne zeef en verdeel over uitgekookte potjes.

Sluit ze af en laat afkoelen.

Serveersuggesties

Je mag in de confituur ook 50 milliliter rode wijnazijn toevoegen. Daardoor krijg ze een meer intense smaak. Bij gebruik van de witte suiker krijgt de confituur een heel lichte rode kleur. Bij gebruik van rietsuiker zal de kleur donker oranje zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit goji confituur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven