Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geconfijte aardbeien recept
Geconfijte aardbeien recept

Geconfijte aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Suikerstroop maken van de suiker en water. Aardbeien erbij en even verwarmen. Daarna koel wegzetten met doek erover (geen deksel!) Volgende dag: Vruchten eruit, stroop inkoken. Aardbeien er weer bij, even verwarmen en koel wegzetten Hierna nog 2 x herhalen Daarna: Schone potten (uit de vaatwasser of uitkoken) Vruchten in de potten doen. Stroop nog een keertje koken en dan over de vruchten in de potten schenken. Af laten koelen en dan deksel erop. 5 minuten op z'n kop zetten om de lucht eruit te laten. Of: Aardbeien laten uitdruipen op een rooster, bestrooien met suiker en laten drogen in de lucht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geconfijte aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven