Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgette-appeljam recept
Courgette-appeljam recept

Courgette-appeljam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle ingrediŽnten in een grote kookpot doen, sap van de twee citroenen toevoegen, kaneel naar smaak en jam maken volgens de gebruiksaanwijzing. Jam afvullen in steriel gemaakte potten.

Serveersuggesties

In het wild groeien ook appelbomen die meestal een zure smaak hebben. Deze zijn erg geschikt om jam van te maken. Houd je van zoetere jam dan gebruik je 2 kilo geleersuiker 1:1.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit courgette-appeljam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven