Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgette-ananasjam recept
Courgette-ananasjam recept

Courgette-ananasjam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Courgette wassen en pureren in de keukenmachine. Ananas schillen en ontdoen van de stronk en 500 gram ananasvruchtvlees pureren. Courgettepulp en ananaspulp in een grote kookpot doen en vermengen met de geleersuiker. Laat alles vier uurtjes doortrekken.
Na de rusttijd de citroenen persen en het sap toevoegen aan het vruchtpulp net als de rum. Kook de jam volgens de gebruiksaanwijzing.
Vul af in steriele glazen.

Serveersuggesties

Echt lekker deze jam!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit courgette-ananasjam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven