Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananen-kaneeljam recept
Bananen-kaneeljam recept

Bananen-kaneeljam


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Prak de rijpe bananen samen met een scheut citroensap fijn, vermeng met de geleersuiker en kook er jam van volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg tijdens het koken de kaneel toe, blijf goed roeren. Vul af in steriel gemaakte glazen potten met schroefdeksel.Zet minstens 5 minuten de glazen op de kop.

Serveersuggesties

Deze bananen-kaneeljam is ook lekker als laagje tussen taart en op cakes. Je kunt er voor kiezen om in de supermarkt de afgeprijsde bananen te kopen omdat deze al rijp zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bananen-kaneeljam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven