Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abrikozenjam recept
Abrikozenjam recept

Abrikozenjam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Abrikozen 24 uur wellen in de appelsap, uitgeperste citroen en water tot de abrikozen onderstaan. Aan de kook brengen en laten sudderen. Af en toe omroeren. Na ca. 10 minuten de abrikozen met een stamper of staafmixer fijnmaken en in de omgespoelde potjes doen. Deksel of folie en op de kop laten afkoelen. Dit is een jam zonder toevoeging van suiker. Lekker op brood en om de jus een beetje aan te maken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit abrikozenjam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven