Italiaanse rode paprikasoep

Ingrediënten

+ -
print

Keukenmateriaal:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. en rode 's schoonmaken en in grove stukken snijden.
  2. in een grote soeppan verwarmen en de en rode 's kort bakken en 15 minuten laten stoven zodat ze gaar zijn.
  3. Totdat het velletje van de rode los begint te laten.
  4. Ondertussen bakken de takjes en op het laatst nog mee.
  5. Dit slinkt heel snel dus op het eind van de stooftijd.
  6. Los de blokken groente- en in het hete op en voeg dit aan het groentemengsel toe.
  7. Laat dit geheel nog een 20 minuten trekken totdat het geheel gaar is en maak de soep af met de staafmixer totdat alle stukjes groenten zijn verdwenen.
  8. Maak de soep nog evt.
  9. op smaak met verse peper.
  10. Dien de soep op met een scheutje creme fraiche (ter grote van een euro).
  11. Lekker met gebakken ciabattabrood en italiaanse kaas.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Italiaanse rode paprikasoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

In een woord geweldig.
Geert 15 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
44 kcal
2%264 kcal
Vetten
3 g.
4%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%30 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Italiaanse rode paprikasoep