Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Wrijf de en de knoflook fijn in een vijzel.
  2. Verhit de olie in een grote pan en fruit de uisnippers glazig in ca. 3 minuten.
  3. Voeg knoflook-peperpasta en de reepjes kip toe en roerbak tot de kip lichtbruin is.
    Voeg de bouillon, , , , kardemomzaadjes, en kaneel toe.
  4. Breng de soep aan de kook en laat ca. 30 minuten.
  5. zachtjes koken.
  6. Verwijder het kaneelpijpje, kardemomzaadjes en de .
  7. Roer de geraspte , en door de soep en laat hem door en door warm worden.
  8. Breng op smaak met .
25
25
25

Variaties op Indiase Kerriesoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Indiase Kerriesoep
VariatieAantalGang
Indiase kerriesoep2Soepen
Indiase kerriesoep, muligatawny1Maaltijdsoepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Indiase Kerriesoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Mag ik vragen waarom de kardemom weer verwijderd moet worden en gevijzeld toegevoegd wordt?
renates 6 juli 2012
.....Óf vervang de kip door 'Quorn filetreepjes'. En vervang de kippenbouillon door groenten-/tuinkruidenbouillon en de slagroom door Alpro kookroom (voor de vegetariërs onder ons). Ook lekker is ip... Lees reactie
1 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
605 kcal
30%2420 kcal
Vetten
53 g.
75%212 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indiase Kerriesoep
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • maaltijdsoepen
  • Indiase Kerriesoep