Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolpannenkoekjes met bieslookdip recept
Zuurkoolpannenkoekjes met bieslookdip recept

Zuurkoolpannenkoekjes met bieslookdip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bieslook en snijd hem in kleine ringetjes. Roer de yoghurt en de zure room door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Roer de bieslook op ca 1/4 na om te garneren er doorheen.

Knijp de zuurkool krachtig uit en trek het uit elkaar. Doe de zuurkool in een kom. Schil de aardappels was ze en rasp ze fijn boven de zuurkool in de kom. Pel de ui, rasp hem en meng door de zuurkool. Meng het geheel goed met de eieren en de bloem.Breng krachtig op smaak met zout en peper.

Verhit de boter portiegewijs in een grote pan met antiaanbaklaag. Bak na elkaar 12 zuurkoolpannenkoekjes ca 3 min aan elke kant op middelhoog vuur. Houd de pannenkoekjes warm.

Halveer de plakken ham. Dien de pannenkoekjes op met een beetje bieslookdip en garneer met een plak ham of een plak casselerrib. Bestrooi met de rest van de bieslook en serveer met de rest van de bieslookdip.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolpannenkoekjes met bieslookdip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven