Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse gazpacho recept
Zomerse gazpacho recept

Zomerse gazpacho


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 ºC.
Verdeel de plakken brood over een met bakpapier belegde bakplaat. Besprenkel met de Parmezaanse kaas en besprenkel met olijfolie.
Bak de sneetjes brood in de oven in circa 8 minuten krokant.
Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook grof.
Snijd de tomaten en komkommer in grove blokjes.
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in grove blokjes. Pureer in een hoge kom de ui, knoflook, tomaten, paprika’s, komkommer, cayennepeper, tomatensap, rode wijnazijn en de helft van de basilicum met een staafmixer tot een gladde soep. Breng de soep op smaak met een beetje zout en versgemalen peper

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerse gazpacho recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven