Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met kappertjes-chilidressing recept
Zalm met kappertjes-chilidressing recept

Zalm met kappertjes-chilidressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt boter in een koekenpan. Kruid de zalmfilets met peper en zout en bak ze aan beide kanten. Bak de zalm niet te gaar, hij moet van binnen nog een klein beetje doorschijnend roze zijn. Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en pitjes en snijd de peperhelften in ragdunne reepjes. Meng de reepjes met de (mag ook afgespoeld worden) kappertjes. Knip de bieslooksprieten klein. Meng de olie en azijn en roer er de peperreepjes, kappertjes en bieslook door. Neem de vis uit de pan en lepel er de dressing over.

Serveersuggesties

Pas op dat de peper absoluut niet overheerst, de smaak van de zalm is dan niet meer lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met kappertjes-chilidressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven