Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmrolletjes met wasabi recept
Zalmrolletjes met wasabi recept

Zalmrolletjes met wasabi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het uitje en de kappertjes fijn. Doe dit in een kom samen met de mayonaise, zalm, yoghurt en wasabi. Meng het geheel en maak het op smaak met citroensap en peper. Leg een stuk huishoudplastic op een bordje, iets groter dan de flourtortilla en leg hierop de flourtortilla. Leg in een streepvorm een beetje sla op de tortilla en doe hierbovenop een flinke eetlepel van het zalmmengsel. Rol de tortilla strak op m.b.v. de folie en draai de uiteinden van het plastic rond zodat de tortilla goed strak blijft opgerold. Doe de rolletjes ongeveer 1,5 uur in de koelkast. Hierna kun je ze in schuine stukjes snijden en zet je er een cocktailprikker in.

Serveersuggesties

Heerlijk met een fruitige witte wijn en een tomatensalade. In een pakje Tortilla's zitten er 8 in totaal dus dan kun je alle overige benodigdheden maal 2 doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmrolletjes met wasabi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven