Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wrap met romige zalm recept
Wrap met romige zalm recept

Wrap met romige zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Broccoli in bodempje water in 5 minuten beetgaar koken. Salade met dressing mengen. Mas laten uitlekken. Zalm laten uitlekken, graatjes en vel verwijderen. In pan op laag vuur broccoli, mas, zalm en roomkaas door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Wraps volgens gebruiksaanwijzigingen verwarmen. Wraps met zalmmengsel vullen, oprollen en halveren. Op elk bord drie halve wraps leggen en met de sla serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wrap met romige zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven