Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelwrap recept
Wortelwrap recept

Wortelwrap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zo doe je dat: Knip stukken cadeaulint van 10 centimeter. Laat het lint krullen met de botte kant van een schaar. Knoop om elk prikkertje een stuk gekruld lint. Snijd de augurken in kleine blokjes. Schep de wortel-selleriesalade in een bakje en schep er de augurkblokjes doorheen. Was de slabladeren en dep ze goed droog met wat keukenpapier. Leg ze op het aanrecht met de bolle kant naar onderen. Leg op elk blad 1 plakje kipfilet. Leg in het midden van elk plakje kipfilet een langwerpig bergje wortel-selleriesalade. Rol de sla met de kipfilet om het mengsel op en steek het pakketje vast met een versierd prikkertje. Serveren met patat.

Allergenen Informatie

Voor dit wortelwrap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven