Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegawrap recept
Vegawrap recept

Vegawrap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de olijfolie in de pan. Snijd de champignons, de bosuitjes en de knoflook en bak dit alles in de pan tot het bruin begint te worden. Snijd de ijsbergsla intussen in reepjes. Verwarm de wraps en besmeer deze met kruidenkaas. Leg wat ijsbergsla op de wraps en verdeel vervolgens ook de gebakken champignons e.d. over de wraps. Rol ze op, doe er een satéprikker in en leg ze in een ovenschaal. Strooi wat geraspte kaas over de wraps en verwarm het geheel nog even in de oven op 220 graden C., tot de kaas begint te smelten.

Allergenen Informatie

Voor dit vegawrap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven