Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortillawraps met kip en sla recept
Tortillawraps met kip en sla recept

Tortillawraps met kip en sla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de paprika in dunne reepjes en de ui in ringen.
Maak de kipfilet schoon en snijd deze in dunne reepjes. Kruid de kip met de pittige kipkruiden naar smaak.
Meng de creme fraiche, de yogonaise en de gyroskruiden, paprikapoeder, peper en zout tot een homogene smeerbare massa.
Verwarm 3 eetlepels olie in de wok en roerbak de kipreepjes tot ze gaar zijn.
Verwarm intussen de tortilla's in de magnetron gedurende 2 minuten.
Besmeer de tortilla's met het creme fraiche mengesel, leg er de kipreepjes op, vul aan met sla, ui, paprika en doe er wat chilisaus en tabasco (naar smaak) op. Rol de wrap op en smullen maar.

Serveersuggesties

Door de onderkant van de wrap in alluminiumfolie te rollen kun je hem afhappen en voorkom je lekken. Kan ook met mes en viork gegeten worden, natuurlijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tortillawraps met kip en sla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven