Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roti met gehakt massala recept
Roti met gehakt massala recept

Roti met gehakt massala


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de aardappelen en dop de boontjes. Snijd de uien, knoflook en de pepers fijn en fruit dit aan in wat olie. Voeg de massala kerrie toe en bak heel even. Gehakt toevoegen en meebakken. Laat dit gerust wat grof van structuur. Meng de aardappelen en de boontjes erdoor en voeg water toe tot alles net onder staat. Gaar laten sudderen in ca. 20 minuten en op smaak brengen met kipbouillonbokjes Rotivellen beleggen met de vulling en dichtvouwen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roti met gehakt massala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven