Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roti (basis recept) recept
Roti (basis recept) recept

Roti (basis recept)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem, de bakpoeder en het zout. Voeg beetje bij beetje het water toe. Kneed het mengsel ca. 5 min., dan 1 uur laten rusten. Dan het deeg nog even doorkneden en er balletjes van vormen, ca. de grootte van een ei. Rol ze uit tot een dunne flap. Maak de olie zeer heet en bak de koeken ca. 2 min. per kant totdat de koeken donkere blazen vertonen. Houdt de roties warm in de oven of onder een schone, vochtige doek.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roti (basis recept) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven