Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse wrap met kikkererwten recept
Mexicaanse wrap met kikkererwten recept

Mexicaanse wrap met kikkererwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de guacamole dipsaus volgens de algemene bereidingswijze. Verhit de olie in wok en bak het gehakt gaar. Voeg de ui en de prei toe en bak deze ca. 5 minuten mee. Roer de salsamix erdoor en voeg de kikkererwten, mas en tomatenblokjes toe. Warm dit goed door. Verwarm ondertussen de wrap even in de magnetron of koekenpan. Vul de wraps met het gehaktmengsel en rol ze op. Serveer er de guacamolesaus bij. Kooktip: Tover deze wraps om in een tortillataart, bestrijk ze met het gehaktmensel en stapel ze op elkaar. Bestrooi de bovenste met geraspte kaas en bak de taart 20 minuten in een warme oven. Kooktip: Laat iedereen aan tafel zelf zijn wrap vullen. Serveer naast de guacomole ook een knoflooksaus of een Mexicaanse tomatensaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse wrap met kikkererwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven