Kaaspannenkoeken met Provençaalse kip en groenten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Klop een glad beslag van het , , het , de en de, in gedeelten toevoegde, melk.
  2. Laat de in de koekenpan zachtjes smelten en klop die door het beslag.
  3. Klop ook de kaas en de bij het beslag.
  4. Bak in de koekenpan pannenkoeken steeds van ± 1 soeplepel beslag (voeg geen meer toe).
  5. Keer de pannenkoek pas als de randen mooi goudbruin zijn en van de panwand loslaten.
  6. Bak de onderkant snel bruin.
  7. Houd de pannenkoeken warm op een bord met deksel, op een vlamverdeler of op een warmhoudplaatje.
  8. Snijd de in reepjes, de in plakjes, de bosui in schuine ringen en de in reepjes.
  9. Verhit de en bak hierin eerst de af en toe omscheppend snel goudbruin.
  10. Voeg na 4 minuten de groenten en de champignons toe, pers de knoflook erboven uit en bak die 3 minuten mee.
  11. Vul per persoon 2-3 pannenkoeken, rol ze op en leg ze in een serveerschaal.
  12. Lekker met salsasaus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in volkorenmeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, parmezaanse kaas, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in halfvolle melk, boter, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in halfvolle melk, boter, parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1698 kcal
84%6792 kcal
Vetten
49 g.
70%196 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
66 g.
25%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaaspannenkoeken met Provençaalse kip en groenten