Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indonesische pannenkoek recept
Indonesische pannenkoek recept

Indonesische pannenkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng 1,5 deciliter klappermelk met 1,5 deciliter melk. Maak hiermee een beslag zoals beschreven op de verpakking. Mix er 1 eetlepel bakgember doorheen. Snijd de shii-take in plakjes en bak deze aan. Haal de shii-take uit de pan en houd ze apart. Giet beslag voor één pannenkoek in de pan, strooi er een kwart van de shii-take overheen en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin en gaar. Verwarm de kip-saté salade of de stokjes saté en vul de pannenkoek ermee. Serveer er eventueel kroepoek bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indonesische pannenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven