Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde wraps met rundergehakt, tomaat, zure room en geraspte kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
Pel en snipper de ui.
Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd in stukjes.
Hak de knoflook fijn.

Bereiding:
Bak het gehakt rul in 2 eetlepels olijfolie.
Voeg de helft van de uien en het chilipoeder toe en laat even meebakken.
Verhit 1 eetlepel olie in een pan en fruit hierin de rest van de ui en de knoflook.
Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree en pepertjes toe. Laat 10 minuten sudderen en pureer de saus met een staafmixer.
Besmeer de tortilla's met zure room. Bestrooi ze met een beetje kaas, gehakt en saus. Rol ze op en leg ze in een ovenschaal.
Giet de rest van de saus over de tortilla's, bestrooi met de rest van de kaas en zet in de oven tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde wraps met rundergehakt, tomaat, zure room en geraspte kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven