Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bieftaco met kerstomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm in de oven de tacoschelpen volgens de aanwijzingen.
Verhit in een koekenpan de olie. bak de plakjes bifstuk in 1 minuut per kant bruin en van binnen rosé. neem het vlees uit de pan. Fruit in het bakvet de knoflook. Voeg de komijn toe.
Schep de paprika en de kerstomaatjes erdoor en bak 4.5 minuten tot de tomaatjes hun zoete sappen loslaten. Doe de biefreepjes met de tacosaus terug in de pan. Breng op smaak met zout en peper en schep alles in de schelpen. Bestrooi met munt.

Lekker met een komkommersalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bieftaco met kerstomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven