Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wok de witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de stukjes kipfilet met kerriepoeder en peper.
Wel rozijnen in water.
Maak kleine stukjes van de kaas (als je roomkaas gebruikt kan dit natuurlijk niet).
Snijd de ananas ook in kleine stukjes en als laatste de witlof. Besprenkel deze goed met citroensap anders wordt witlof bruin.
Wok ondertussen de kipfilet gaar en voeg de uitgelekte witlof, ananas en rozijnen toe.
Wok dit kort mee, zet het vuur zacht en als laatste kan de kaas er door.
Maak op smaak met wat honing.

Serveersuggesties

Een heerlijk zomers gerechtje wat prima samengaat met rijst. Om het frisser te maken kan je appel gebruiken in plaats van ananas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wok de witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven