Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte asperges in romige kerriesaus recept
Witte asperges in romige kerriesaus recept

Witte asperges in romige kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de asperges in stukjes van 4 cm of in schuine plakjes en kook ze gaar. Smelt de boter en bak de kerriepoeder heel zachtjes, tot het gaat geuren. Roer er de bloem door en voeg al roerend 200 ml asperge kookvocht en de slagroom toe. Blijf roeren tot een gladde saus ontstaat laat de saus 5 minuten zachtjes koken e voeg zout en peper naar smaak toe. Warm de aspergestukjes nog 2.5 minuten mee. Schep er vlak voor het serveren de bieslook of peterselie door. Lekker bij witte rijst of als pasteitje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte asperges in romige kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven