Wildzwijnmedaillons met aardappelpuree en geroosterde tomaten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Aluminiumfolie
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 200 graden C.
  2. Schil de aardapels en snijd ze in stukjes.
  3. Kook de aardapelen in een laagje water in 20 minuten gaar.
  4. Verkruimel ondertussen in een keukenmachine het brood met de peterselie en de knoflook.
  5. Snijd het kapje van de tomaat, schep het broodmengsel erop en bedruppel met wat .
  6. Rooster de in 10 minuten in de oven.
  7. Bak de medallions in 5 a 6 minuten rose.
  8. Dek ze af met aluminiumfolie en laat ze even rusten.
  9. Serveer met de puree en de geroosterde .
  10. Giet ondertussen de af en laat ze op een laag vuur uitdampen.
  11. Pureer de .
  12. Voeg de en de toe en roer het geheel tot een mooie puree.
  13. Voeg naar smaak verse kruiden, nootmuskaat of een beetje mosterd toe.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, melk, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Wildzwijnmedaillons met aardappelpuree en geroosterde tomaten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Bij de ingredienten ontbreken de ingredienten voor het brood-vulmengsel van de tomaten.... en de hoeveelheid ervan!!
Betty 18 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
104 kcal
5%416 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
5 g.
28%20 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
10%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
20%4 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
4 mg.
0%16 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wildzwijnmedaillons met aardappelpuree en geroosterde tomaten