Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wildzwijn met abrikozen-roomsaus recept
Wildzwijn met abrikozen-roomsaus recept

Wildzwijn met abrikozen-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de abrikozen klein en marineer ze in de cognac. Verhit de boter met olijfolie in een braadpan en bak de filets op hoog vuur aan alle kanten in 15 minuten gaar en bruin. Neem het vlees uit de pan, bestrooi het met zout en houd ze warm. Laat de abrikozen uitlekken en vang de marinade op. Blus het braadvocht af met de marinade. Voeg de abrikozen met honing en room toe aan de saus. Warm de saus goed door zonder te koken. Serveer de filets met de abrikozen-roomsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wildzwijn met abrikozen-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven