Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vleessaus van wildragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een braadpan de olijfolie.
Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het in 3.5 minuten bruin aan. Schep het vlees uit de pan.
Bak in de pan het spek uit. Voeg de ui, met de wortel en bleekselderij toe en bak 2.5 minuten mee zonder te kleuren. Bak de knoflook 1 minuut zachtjes mee.
Voeg het vlees toe. Schenk de wijn in de pan en laat 1 minuut zachtjes koken. Voeg de gepelde tomaten toe en breng aan de kook.
Draai het vuur laag. Leg de takjes rozemarijn in de saus. Stoof de wildragout zachtjes in 1 uur en 50 minuten met het deksel op de pan gaar. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met tagliatelle.

Serveersuggesties

In plaats van wild kun je ook prima magere riblappen gebruiken

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vleessaus van wildragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven