Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tamme konijnenbouten in rode wijn recept
Tamme konijnenbouten in rode wijn recept

Tamme konijnenbouten in rode wijn


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Bestrooi de konijnenbouten met zout en peper. Smelt de boter in de braadpan en bak de bouten aan alle kanten bruin. Voeg de rode wijn, tomatenstukjes, olijven en kruiden toe. Laat de bouten in 1,5 uur gaar stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tamme konijnenbouten in rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven