Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Springbokfilet met cranberrysaus recept
Springbokfilet met cranberrysaus recept

Springbokfilet met cranberrysaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter of margarine tot deze uitgebruist en "stil" is. Bak de springbokfilets 3 minuten per kant, bestrooi ze met peper en zout, haal ze uit de pan en houd ze onder aluminiumfolie warm op een voorverwarmde schaal. Roer het aanbaksel los en fruit het sjalotje in het bakvet, voeg de cranberry compote toe en warm het geheel goed door. Voeg de creme fraiche toe en roer goed door. Doe iets van de saus over de filets en serveer de rest in een kom apart. Lekker met gebakken of gekookte krieltjes en gevarieerde groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit springbokfilet met cranberrysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven