Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speenfilet met cranberrysaus recept
Speenfilet met cranberrysaus recept

Speenfilet met cranberrysaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


De sinaasappels en de citroenen uitpersen en het uitgeperste sap in een pan doen. De dragon-mosterd, tijm en cranberrycompote toevoegen en goed glad roeren tot de compote opgelost is in de rest van het mengsel. Daarna de port toevoegen en een paar minuten laten doorkoken. Het bordje garneren met frisee sla en radijsscheuten. De speenfilet (a la minuut) grillen en op een bedje van radijsscheuten leggen. Daarna de cranberrysaus over en rond het vlees aanbrengen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit speenfilet met cranberrysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven