Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van rode linzen met kalfstong en kalfswang en een pakketje van snijbiet recept
Salade van rode linzen met kalfstong en kalfswang en een pakketje van snijbiet recept

Salade van rode linzen met kalfstong en kalfswang en een pakketje van snijbiet


Ingrediënten


Bereidingswijze


De rode linzen 2 uur laten weken. Sjalot aanfruiten in de olijfolie en de linzen toevoegen. Afblussen met bouillon en slagroom, gaarkoken tot dat ze beetgaar zijn. De kleine groenten, gesneden kalfstong toevoegen. Doorwarmen en op smaak brengen met zout en peper. De kalfswang schoonmaken zout en peper en daarna bloemen. Kalfswang bakken in olijfolie. De groenten in blokjes snijden en bakken in de olijfolie. Afblussen met madeira. De kalfswang samen met de groenten in een stoofpan doen, kalfsjus toevoegen en zachtjes laten sudderen tot alles gaar is (kan zeker 2- 3 uur). Het blad van de snijbiet ontdoen van de steeltjes. Alles even laten blanceren. Blad uitspreiden, steeltje erin en dan een pakketje van maken. Opdienen: 1 lepel linzen op een bord, daarbovenop een lepel kalfswang en daar bovenop 1 pakketje snijbiet.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van rode linzen met kalfstong en kalfswang en een pakketje van snijbiet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven