Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reestroganov recept
Reestroganov recept

Reestroganov


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de gehakte uien, champignons en het laurier blad in de rode wijn. Doe in een andere pan boter met bloem en maak een roux. Voeg het mengsel van wijn met ui roerend toe, laurierblad als het gaat verwijderen. Bak de reefilet in olie snel bruin aan alle kanten. Maak de saus af met room en voeg een paar lepels zilveruitjes toe. Dien de ree op met de saus er over. Lekker met rijst en boontjes.

Allergenen Informatie

Voor dit reestroganov recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven