Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reerug met roomsaus recept
Reerug met roomsaus recept

Reerug met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C. Wrijf de reerug in met zout en koriander. Snijd het vetspek in plakjes. Bekleed een bakblik met de helft van de plakken vetspek en leg de reerug erop. Bedek het met de rest van het vetspek. Pel de sjalotjes en snijd ze in partjes. Plet de jeneverbessen. Leg de sjalotjes met bessen rondom de reerug. Braad de reerug in het midden van de oven in 60 minuten gaar. Besprenkel de reerug regelmatig met het braadvocht. Neem het vlees uit het bakblik, snijd het los van het bot en vervolgens in plakken. Leg de plakken reerug terug op het bot en houd het warm. Vul het braadvocht aan met water tot 4 deciliter. Voeg al roerend de bloem toe aan de room en bind de saus ermee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit reerug met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven