Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reerug filet recept
Reerug filet recept

Reerug filet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees droog deppen, licht kruiden met thijm en 1 uur laten rusten. Vervolgens insmeren met peper en zout. Vlees op hoog vuur aanbraden (ca. 3 1/2 minuut aan iedere kant) Vlees uit de pan halen en warm houden. Jus afblussen met rode wijn, twee eetlepels creme fraiche toevoegen, snufje cayennepeper en theelepel sinaasappelmamalade. Met garde goed roeren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit reerug filet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Reerug filet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Snel te bereiden en ook nog eens heerlijk.
    Marco gaf dit recept op 25 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven