Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reebiefstuk met champignon recept
Reebiefstuk met champignon recept

Reebiefstuk met champignon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bestrooi de biefstukken met zout. Verhit de boter in de koekenpan en bak de biefstukken rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en laat het koud worden. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de prei in ringetjes. Fruit in het achter gebleven bakvet de prei met champignons 10 minuten. Neem het uit de pan en laat het mengsel uitlekken. Maak steeds twee plakjes bladerdeeg met water aan elkaar vast en leg de biefstukken erop. Verdeel over de biefstukken het champignon-preimengsel en vouw het bladerdeeg met water dicht om de biefstukken. Bestrijk de pakketjes met eierdooier en leg ze in een ovenschaal. Bak de reebiefstukken in het midden van de oven in 15 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit reebiefstuk met champignon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven