Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ree in port-roomsaus recept
Ree in port-roomsaus recept

Ree in port-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de reebout goed in met cajunmix, de tijm en peterselie.
Mogelijk lardeer je het vlees met reepjes vet spek.
Bak het vlees even aan op het vuur en doe het daarna in een ovenschaal. Zet deze midden in de oven die is voorverwarmd op 200 graden.
Schep geregeld het braadvocht over het vlees heen en laat het in circa 50 minuten rossig braden. De laatste 15 minuten van de braadtijd voeg je de zure room toe, waar je vooraf de rode port (naar smaak) doorheen hebt geroerd. Eventueel de jus wat binden.

Serveersuggesties

Lekker samen met spruitjes en aardappelpuree met knolselderij gemengd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ree in port-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ree in port-roomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekkere recepten.
    Liliane Van Meenen gaf dit recept op 1 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven