Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lapin  la Bulgare (Bulgaars konijn) recept
Lapin  la Bulgare (Bulgaars konijn) recept

Lapin la Bulgare (Bulgaars konijn)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het konijn in stukken. Schil de uien en snijd ze in dunne rondjes. Smelt de reuzel in een pan en als die heet is, bak dan de stukken konijn aan alle kanten bruin. Voeg ook de ui toe, roer goed en laat ook deze kleur krijgen. Doe er een eetlepel paprikapoeder over, daarna zout en peper, dan de bloem, roer goed en doe er dan de bouillon bij. Laat zachtjes koken. Was de paprika's. Snijd ze doormidden. Verwijder pitten en zaadlijsten en snijd ze in reepjes. Pel en ontpit de tomaten en snijd het vlees in blokjes. Als het konijn 15 minuten zachtjes heeft gekookt, voegen we tomaat en paprika erbij, zetten het deksel op de pan en laten het nog een uurtje sudderen. Was wat peterselie en hak deze fijn. Leg de stukken konijn op een voorverwarmde schaal en meng de slagroom met de yoghurt. Voeg dit mengsel toe aan de saus, kook nog even en schenk de saus over het konijn. Strooi er de peterselie over en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lapin la bulgare (bulgaars konijn) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven