Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijnenbout met worteljus recept
Konijnenbout met worteljus recept

Konijnenbout met worteljus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Konijnenbout bestrooien met zout en peper. In hapjespan boter verhitten en konijnenbouten rondom aanbraden. Sinaasappelsap en mosterd toevoegen en konijn afgedekt in 1 uur zachtjes gaarstoven. Eventueel halverwege scheutje water toevoegen. Konijnenbouten uit pan nemen en in warme schaal leggen. Wortelsap en dragon door braadvocht roeren, aanbaksels losroeren en geheel op hoog vuur laten inkoken tot mooie saus. Eenderde van julienne erdoor roeren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Lekker met pasta en boontjesmix van peultjes en tuinerwten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijnenbout met worteljus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven