Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn uit Toscane recept
Konijn uit Toscane recept

Konijn uit Toscane


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de wortel en ui in zeer fijne stukjes. Verwarm een laagje olijfolie in een zware gietijzeren pan en voeg het groentegarnituur toe. Een paar minuten zachtjes laten fruiten. Hak het konijn in stukken of laat de poelier dit doen en wentel de stukken door de bloem. Doe het konijn in de pan en bak de stukken aan alle zijden aan. Snijd de lever in heel kleine stukjes en voeg deze ook toe, even laten bakken. Een paar slagen met de pepermolen er over en wat zout toevoegen. Overgieten met een scheutje witte wijn en dit laten inkoken. Voeg de gesneden tomaten toe en laat het geheel met de deksel op de pan anderhalf twee uur rustig stoven. Serveren met andijviesalade met plakjes mozzarella, hardgekookte eieren en stokbrood. Tip van Bartje: Vervang het konijn eventueel door de kip maar dan is een uurtje garen wel voldoende, het garen kan ook in een oven van 150 graden C. Smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit konijn uit toscane recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven