Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn met cognac roomsaus recept
Konijn met cognac roomsaus recept

Konijn met cognac roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Konijn wassen en drogen. Insmeren met peper en zout en in 120 gram boter aanbraden. De uien en knoflook fijnsnijden en meefruiten bij het konijn. Het geheel afblussen met 6 eetlepels cognac en flamberen. (afzuigkap uitzetten). Vervolgens 3 deciliter witte wijn toevoegen en het geheel 1 uur op een zacht vuurtje laten sudderen. Tot slot de konijn uit de pan halen en de saus zeven. De saus: 2 eetlepels maizena oplossen in een beetje water en toevoegen aan de gezeefde saus. Vervolgens de room toevoegen, worchestersaus, zout en peper naar smaak toevoegen en de saus over de konijn schenken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijn met cognac roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven