Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn in whiskeysaus recept
Konijn in whiskeysaus recept

Konijn in whiskeysaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Konijnenbouten aanbraden.
Bouten uit de pan halen en in het braadvet de ui, knoflook, laurierblad, folie en jeneverbessen aanfruiten.
Afblussen met de whiskey.
Konijn toevoegen en het bier erbij doen, samen met de pruimen en de fond.
In een gesloten pan 1,5 uur laten stoven.
Serveer met preistamppotje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit konijn in whiskeysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven