Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn gestoofd in sherry recept
Konijn gestoofd in sherry recept

Konijn gestoofd in sherry


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrooi stukken konijn met zout en peper. Verhit olie in pan en bak het vlees rondom bruin. Haal vlees uit de pan. Fruit in dezelfde pan plakjes knoflook en haal ze uit de pan. Fruit in dezelfde pan uien + beetje zout in 15 min. goudbruin. Knoflook en konijn terug in de pan en voeg tijm en sherry toe. Laat met deksel op pan in 2,5 uur gaar worden (draai konijn regelmatig om). Voeg indien nodig water toe. Serveer konijn met aardappelpuree of kastanjepuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijn gestoofd in sherry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven