Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenstoof met sjalotjes recept
Hertenstoof met sjalotjes recept

Hertenstoof met sjalotjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het hertenvlees in dobbelstenen. Doe een flinke klont roomboter met een scheut olie in een braadpan en laat deze bruin worden. Voeg de kleingesneden sjalotjes en gehalveerde uitjes toe en bak deze lichtbruin. Voeg het hertenvlees in delen toe, zodat de boter niet te hard afkoelt. Braad hem rondom bruin en voeg dan de cognac en balsamico toe. Voeg naar smaak zout en peper toe. Schenk er zoveel warm water bij zodat het vlees net onder staat en laat het ongeveer 2 uur sudderen. Bind eventueel de jus voor het opdienen. Lekker met frites of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hertenstoof met sjalotjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven