Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenkalfbonbon recept
Hertenkalfbonbon recept

Hertenkalfbonbon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat voor de saus de wildfond met 1 vanillestokje en 1 theelepel azijn inkoken tot een stroperige massa en breng op smaak. Neem per persoon een hertenkalfmignon en doop deze in het eiwit en paneer met het gecutterde amandelschaafsel. Bak kort in boter en laat verder garen in de oven op 140 graden C. Als de bonbon klaar is, pas zouten en peperen. Kook de blokjes aardappel in water met zout beetgaar en verpak elk blokje in katenspek. Steek vast met een takje tijm en frituur. Serveer de bonbon op de saus met 2 gefrituurde aardappelblokjes.

Allergenen Informatie

Voor dit hertenkalfbonbon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven