Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenkalf rack                     Hertenkalf rack recept
Hertenkalf rack                     Hertenkalf rack recept

Hertenkalf rack Hertenkalf rack


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar en maak er een puree van. Roer dit aan met de room, boter en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Kook de groene kool in een klein beetje water met boter. Bak de oesterzwammen in ook een beetje roomboter aan. Meng de puree met de kool en de oesterzwammen en laat warm staan Laat voor de saus 380 mililiter fond met 1 vanille stokje en 1 theelepel azijn inkoken en breng op smaak. Bind eventueel af met allesbinder. Neem per persoon één hertenkalfrack en doop deze in het eiwit en paneer met het gecutterde amandelschaafsel. Bak kort in boter en laat verder garen in de oven op 140 graden C. Als de rack klaar is, pas zouten en peperen. Verdeel de puree over de borden en leg de hertenrack in het midden van de puree. Verdeel de saus er langs heen en doe er een klein beetje overheen.

Allergenen Informatie

Voor dit hertenkalf rack hertenkalf rack recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven