Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus recept
Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus recept

Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem de hertenbiefstukjes uit de vacuümverpakking en laat ze even liggen om op temperatuur te komen.

Hak de paddenstoelen en champignons grof.
Fruit de ui, de paddenstoelen en champignons in de koekenpan en doe er daarna de Room culinair, glas Vieux en het verkruimelde bouillonblokje bij.
Laat dit onder zacht en regelmatig roeren opkoken. Als de saus te dik is voorzichtig verdunnen met water.

Bestrooi de hertenbiefstukjes met peper en zeezout en schroei ze dicht in een koekenpan onder hoog vuur, Neem het vlees uit de koekenpan als ze rose is en laat het 5 minuten rusten in aluminiumfolie.

Neem de hertenbiefstukjes uit de aluminiumfolie en snijd deze in plakken van ± ½ à 1 cm. Leg dit op een bord en giet hier een schep paddenstoelensaus over. Garneer het e.e.a. met een takje peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hertenbiefstuk met paddenstoelensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven